Could not connect do default server ...

Discussion in 'BungeeCord Discussion' started by McLive, May 25, 2013.

  1. I already posted this problem in the "Bungeecord" Thread, but I think it's better here.​
    ---​
    Latest Bungeecord is broken for me (I think this must be another problem. ;-)). Every time anyone will connect, they are getting "Could not connect to default server, please try again later: java.net.ConnectException"​

    I'm using this config: http://pastebin.com/bd3DuHab
    Server Properties:​
    online-mode: false​
    connection-throttle: -1​

    What is wrong here? I dont know, why noone can connect to the default server.​
    Even one person got on the skyblock server...​
     
    #1
  2. bungeecord's not in online mode. Why you no giving mojang the money they deserve !

    Give us hauptserver's full server.properties
     
    #2
    • Funny Funny x 1
  3. Code (text):
    #Minecraft server properties
    #Sat May 25 13:42:26 CEST 2013
    generator-settings=
    allow-nether=true
    level-name=world
    enable-query=false
    allow-flight=false
    server-port=25565
    query.port=55565
    level-type=DEFAULT
    minequery-port=25560
    enable-rcon=false
    force-gamemode=false
    level-seed=
    server-ip=
    max-build-height=256
    spawn-npcs=true
    white-list=false
    debug=false
    spawn-animals=true
    texture-pack=
    snooper-enabled=true
    hardcore=false
    online-mode=false
    server-id=unnamed
    pvp=true
    difficulty=1
    enable-command-block=true
    server-name=Unknown Server
    gamemode=0
    max-players=50
    spawn-monsters=true
    generate-structures=true
    view-distance=10
    spawn-protection=0
    motd=\u00A7a\u00A7k|| \u00A73FreeCraft\u00A7a-\u00A76Survival \u00A74[\u00A7c1.5\!\u00A74] \u00A7a\u00A7k||
     
    Imagine server-port is set to 35565. Currently not using Bungeecord. :)

    Info: I'm running the Remote Toolkit. But I think that should be no problem.

    Thanks for your fast response.
     
    #3
  4. Problem is still there :/
     
    #4
  5. Maybe someone can see the problem now? ^^
     
    #5
  6. Could we please have the actual connection issue?
     
    #6
  7. Lol. Just downloded newest bungeecord now, tried again... aaaaand... It works :oops:
     
    #7
  8. I was just on a pretty big server. Two of their servers had the same problem as mine. Then someone said in chat that it was the hosters fault.
     
    #8
  9. The host usually has nothing to do with stuff like that. Sounds like someone who doesn't know a lot about how a server works was talking to you.
     
    #9
  10. #10
  11. I fixed my problem. I was running the bungeecord host from one host company(Beastnode) and my 3 other server from another(MCProHosting). I got another from the second server host(MCProHosting) and abandoned the server from the first host company(Beastnode) and set it up and it worked. Hope this helps.
     
    #11