1.9 bug

Discussion in 'Spigot Help' started by Flint, May 31, 2016.

  1. We have got this weird error in console.
    [17:33:58 INFO]: Preparing start region for level 11 (Seed: -3027991452472421386)
    [17:33:58 WARN]: java.net.SocketTimeoutException: connect timed out
    [17:33:58 WARN]: at java.net.DualStackPlainSocketImpl.waitForConnect(Native Method)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.net.Socket.connect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.http.HttpClient.<init>(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect0(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.connect(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at a.q.run(q.java:1857)
    [17:33:58 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_9_R2.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
    [17:33:58 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_9_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
    [17:33:58 WARN]: at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    [17:33:58 WARN]: at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
     
    #1 Flint, May 31, 2016
    Last edited: May 31, 2016
  2. This is quite a low amount information. Does this error prevent you from running the server? Does this happen without any plugins or config. Just completly clean spigot?

    The eror is saying that it didn't get a response when trying to connect to something through an url. Do you have Internet? Are you sure the the server is online it's connecting to?
     
  3. We need some more information, such as:

    • Spigot version (/ver)
    • Plugins (/pl)
    • What happens with this error? (Server doesn't start, players can't join, etc.)
    As with what @bram0101 said, what plugin is trying to connect to an external server? Also, is this a primary world, or are you using MultiVerse / MultiWorld?
     
  4. Ok, here is a full console log: http://pastebin.com/ps9cuZaQ

    I am running the latest spigot. : 1.9.4-RO.1-SNAPSHOT

    I have these plugins: World Edit, Essentials, Bar API, GonzoJumpPad, ClearLag, Survival Games, Interactables, Multiverse-Core, ProtocolLib, World Guard, LibsDisguises, BungeePortals, EssentialsProtect, MultiverseInventories,EssentialsChat,EssentialsAntiBuild,PermissionsEx,FeatherBoard,AntiAura, Vault, TimeLock, EssentialsSpawn,My Command,LegendaryMessages,Enjin,TitleManager,Ultimate Arena,TNT Run, Holographic Displays, Command Signs, Chest Commands

    Doesn't affect server as so just console
    @SirHawkEye
    @bram0101
     
  5. To me it seems like vault tries to see if there's a new version but the link if broken. If you don't have any problems and everything works. Then it would be OK to just ignore this. Many times you get errors when starting up when using public plugins. Sometimes you can ignore them but sometimes you can't
     
  6. Ok!
     
  7. joehot200

    Supporter

    Whoops - blame AntiAura for that one. Looks like I forgot to silence an error on a startup task.

    As far as I can tell it should only happen once and the plugin should still work normally.

    As my main website is down and I don't have my pc to start it up again, you'll just have to cope with the error for a couple of days.
    Sorry.
     
  8. Don't worry about it. Enjoy your holiday @joehot200