BungeeCord error

Discussion in 'BungeeCord Help' started by Nadav1212, Apr 18, 2017.

  1. #1 Nadav1212, Apr 18, 2017
    Last edited: Apr 18, 2017
  2. Bump , Sorry for the early bump but I'm in a rush :3
     
  3. @md_5 Can you help sir?
    Thanks
     
  4. md_5

    Administrator Developer

    Line 31 is invalid. Compare to default config.
     
  5. Hey , I did nothing has changed still the same error message
     
  6. md_5

    Administrator Developer

    There should be no indentation
     
  7. Line 31 was about the - query_port: 25577 I had different Ip if you were comparing it to the default config now I put the default IP.
    I'm sorry for any misunderstanding.But this is not working
     
  8. I know you are super busy and stuff but I don't understand where the error is. If you will take a look you will see that line 31 is about the Query_Port and I did compare the only thing I saw is a different port
    Can you tell me in more details what is the problem it would be super appreciated
     
  9. md_5

    Administrator Developer

    You have two spaces at the start of line 31.
    Remove them.
    [​IMG]
     
    • Winner Winner x 1
  10. Amazing! You fixed the problem
    Now it says "server online mode" something like this when I'm trying to log in I know I need to change it in the config of spigot or server.p?
     
  11. "server is online mode! @net.md_5.bungee.serverConnector:270" any fix?
     
  12. md_5

    Administrator Developer

    Read the instructions. Servers must be offline mode.
     
  13. I've done that already (not to the bugneecord server)
    And if I put the bungeecord to off it won't work either
     
  14. md_5

    Administrator Developer

    Clearly you haven't.
    Make sure your host isn't changing it and that you aren't setting it via a commandline option (eg -o true)
     
  15. Server.P
    Online mode = False done that already. Not on the bungee
    Btw my query is enable does it effect something?
     
  16. Any solutions please?
    EDIT: I've done the things above not working
     
  17. Only bump every 24 hours.
    Are you sure all of your servers are in offline mode?
     
    #17 BrettPlayMC, Apr 18, 2017
    Last edited: Apr 18, 2017
  18. yes im sure
    Any fix?
     
  19. Since you put then in offline mode, have you restart every single server and bungee?
     
  20. Yes , I did that already