Solved Chat Prefix Broken?!?!

Discussion in 'Spigot Plugin Help' started by hArDsTyLe2259, Apr 14, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. For some reason what ever plugin is causing this my prefix and chat format is not working.

    [​IMG]
     
  2. Also colour codes dont work either like &6 &4 ect.. And yes essentials does work since i can /warp ect
     
  3. Can we have your plugins list? :)
     
    • Friendly Friendly x 1
  4. For checking your problem I want your plugin list and what you edited... it's possible that the problem is in essentials config but I have to be sure about that!
     
    • Funny Funny x 1
  5. He didn't say that he was using Essentials though. Please stop saying things that has been said in other posts, I've been seeing you in a couple of threads just saying things that were asked before which is not useful to the thread.
     
    • Agree Agree x 2
  6. [​IMG]
     
  7. Gaxan

    Supporter

    Have you edited essentials config for the prefixes under the Essentials chat section?

    Example:
    Code (Text):

      group-formats:
        default: '{DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'
        moderator: '&f[&aMod&f]&b {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
        admin: '&f[&3Admin&f]&3 {DISPLAYNAME}&f:&7 {MESSAGE}'
        owner: '&f[&9Owner&f]&9 {DISPLAYNAME}&f:&f {MESSAGE}'
     
     
    • Like Like x 1
  8. https://pastebin.com/dLAQDREr
     
  9. Gaxan

    Supporter

    No you haven't, it's still commented out and at default.
    I'm not going to do it for you, have at it.
     
    • Funny Funny x 1
  10. I deleted the whole config to start fresh for essentials and its doing this now
     
  11. Honestly you guys staying quite xD anyways nvm its working again now! The problem was GroupManager and the fact my server is on 1.10.2 I switched to PEX...
     
Thread Status:
Not open for further replies.