1. Guest, as per the stickied thread, this forum has not been in use since 2014. All bugs and feature requests should be posted to JIRA.

Disconnection issue (random)

Discussion in 'Bugs & Feature Requests' started by Mrchasez, Nov 27, 2012.

  1. Out of no where, everyone just started crashing
    http://pastie.org/5444945

    Using #268
    Just updated to #270

    This isn't common, and didn't happen anytime before this on any recent builds.
     
  2. Not happening for me...Awkward.
     
  3. Wasn't for me until a bit ago either.
    Going to run an update check, and upgrade to #12
    See how it handles
     
  4. Sway

    Artist Supporter

    I seem to be having this issue as well. Many of my players are complaining about lost connection errors. After several tries they finally connect...
     
  5. Updating to #12 Async build fixed it for us.
    Or it just stopped
     
  6. Spigot should provide dumps for that when the main thread is delayed for too long like that.
     
  7. Sway

    Artist Supporter

    mbaxter dumps? I see no dumps...
     
  8. I am having this exact same issue. What build number are u using?

    "Updating to #12 Async build fixed it for us."

    Which build # Is the #12 Async Build?
     
    • Old Old x 1
  9. It is in the spigot testing section on jenkins.
     
  10. Tysm. This has also fixed it for me :)
     
  11. Too bad those testing builds are terrible. The spigot IRC gave me no help what so ever. They told me it wasnt spigot but suprisingly it works when u downgrade --__--