[ERROR] Startup Failure

Discussion in 'Spigot Help' started by Roree, Jun 19, 2015.

  1. So I compressed my entire server into a zip a while ago and I've now extracted it back but it wont startup anymore, any ideas how to fix this?

    Code (Text):
    19.06 20:31:01 [Multicraft] Server stopped
    19.06 20:31:01 [Multicraft] Failed to adapt server configuration
    19.06 20:31:01 [Multicraft] Loaded config for "Mod: Spigot"
    19.06 20:31:01 [Multicraft] Starting server!
    19.06 20:31:01 [Multicraft] Loading server properties
    19.06 20:31:01 [Multicraft] Received start command
    19.06 00:32:24 [Multicraft] Loading server properties
    19.06 00:32:24 [Multicraft] Loading server properties
     
  2. MikeA

    MikeA Retired Moderator
    Retired Benefactor

    You probably need to assign proper permissions/ownership to the extracted files.

    chown -R mc9:mc9 /home/minecraft/multicraft/servers/server9

    Replace the number 9 with the server ID in the URL of Multicraft when you're on it in your browser. Change the directory too if you didn't use the default install directory.
     
  3. Silly me I can't believe I forgot something as simple as this, although now I'm getting this error,
    Code (Text):
    19.06 21:29:14 [Multicraft] Server stopped
    19.06 21:29:14 [Multicraft] Failed to adapt server configuration
    19.06 21:29:14 [Multicraft] Failed to copy jarfile from global JAR directory
    19.06 21:29:14 [Multicraft] JAR file not found, copying from global JAR directory
    19.06 21:29:14 [Multicraft] Failed to create local JAR directory
    19.06 21:29:14 [Multicraft] Loaded config for "Default"
    19.06 21:29:14 [Multicraft] Starting server!