Help Server Won't load

Discussion in 'BungeeCord Help' started by Bluephoenixxb, May 1, 2017.

  1. Hello, Yesterday I ordered 10 servers each 1-3 gigs I'm Currently unable to Load up my bungeeCord server here's my log any help, please??
    MY LOG
    01.05 01:14:48 [Multicraft] Terminating server via signal 01.05 01:14:48 [Multicraft] Server shut down (terminating) 01.05 01:14:48 [Multicraft] Server stopped 01.05 01:18:51 [Multicraft] Received start command 01.05 01:18:51 [Multicraft] Loading server properties 01.05 01:18:51 [Multicraft] Starting server! 01.05 01:18:51 [Multicraft] Loaded config for "BungeeCord 1.11.2 Build #1222" 01.05 01:18:51 [Multicraft] Updating eula.txt file 01.05 01:18:51 [Multicraft] Failed to obtain process information: NoSuchProcess no process found with pid 31056 01.05 01:18:51 [Server] INFO Updating BungeeCord Config. 01.05 01:18:51 [Server] INFO *** Warning, this build is outdated *** 01.05 01:18:51 [Server] INFO *** Please download a new build from http://ci.md-5.net/job/BungeeCord *** 01.05 01:18:51 [Server] INFO *** You will get NO support regarding this build *** 01.05 01:18:51 [Server] INFO *** Server will start in 10 seconds *** 01.05 01:19:02 [Server] INFO Using OpenSSL based native cipher. 01.05 01:19:02 [Server] INFO Using native code compressor 01.05 01:19:02 [Server] INFO Enabled BungeeCord version git:BungeeCord-Bootstrap:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 01.05 01:19:02 [Server] INFO Not on Windows, attempting to use enhanced EpollEventLoop 01.05 01:19:02 [Server] INFO Epoll is working, utilising it! 01.05 01:19:02 [Server] INFO Discovered module: ModuleSpec(name=cmd_alert, file=modules/cmd_alert.jar, provider=JenkinsModuleSource()) 01.05 01:19:02 [Server] INFO Discovered module: ModuleSpec(name=cmd_find, file=modules/cmd_find.jar, provider=JenkinsModuleSource()) 01.05 01:19:02 [Server] INFO Discovered module: ModuleSpec(name=cmd_list, file=modules/cmd_list.jar, provider=JenkinsModuleSource()) 01.05 01:19:02 [Server] INFO Discovered module: ModuleSpec(name=cmd_send, file=modules/cmd_send.jar, provider=JenkinsModuleSource()) 01.05 01:19:02 [Server] INFO Discovered module: ModuleSpec(name=cmd_server, file=modules/cmd_server.jar, provider=JenkinsModuleSource()) 01.05 01:19:02 [Server] INFO Discovered module: ModuleSpec(name=reconnect_yaml, file=modules/reconnect_yaml.jar, provider=JenkinsModuleSource()) 01.05 01:19:02 [Server] INFO Loaded plugin reconnect_yaml version git:reconnect_yaml:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 by SpigotMC 01.05 01:19:02 [Server] INFO Loaded plugin cmd_find version git:cmd_find:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 by SpigotMC 01.05 01:19:02 [Server] INFO Loaded plugin cmd_server version git:cmd_server:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 by SpigotMC 01.05 01:19:02 [Server] INFO Loaded plugin cmd_alert version git:cmd_alert:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 by SpigotMC 01.05 01:19:02 [Server] INFO Loaded plugin cmd_send version git:cmd_send:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 by SpigotMC 01.05 01:19:02 [Server] INFO Loaded plugin cmd_list version git:cmd_list:1.11-SNAPSHOT:db1516b:1222 by SpigotMC 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE Exception in thread "main" 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE mapping values are not allowed here 01.05 01:19:02 [Server] INFO in 'reader', line 18, column 23: 01.05 01:19:02 [Server] INFO address: localhost: 158.69.5.68:25601 01.05 01:19:02 [Server] INFO ^ 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.fetchValue(ScannerImpl.java:871) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.fetchMoreTokens(ScannerImpl.java:360) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.scanner.ScannerImpl.checkToken(ScannerImpl.java:226) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl$ParseBlockMappingKey.produce(ParserImpl.java:558) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl.peekEvent(ParserImpl.java:158) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.parser.ParserImpl.checkEvent(ParserImpl.java:143) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeMappingNode(Composer.java:226) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeNode(Composer.java:155) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeMappingNode(Composer.java:231) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeNode(Composer.java:155) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeMappingNode(Composer.java:231) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeNode(Composer.java:155) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.composeDocument(Composer.java:122) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.composer.Composer.getSingleNode(Composer.java:105) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.constructor.BaseConstructor.getSingleData(BaseConstructor.java:120) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.Yaml.loadFromReader(Yaml.java:481) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at org.yaml.snakeyaml.Yaml.load(Yaml.java:412) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at net.md_5.bungee.conf.YamlConfig.load(YamlConfig.java:63) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at net.md_5.bungee.conf.Configuration.load(Configuration.java:64) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at net.md_5.bungee.BungeeCord.start(BungeeCord.java:264) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at net.md_5.bungee.BungeeCordLauncher.main(BungeeCordLauncher.java:55) 01.05 01:19:02 [Server] SEVERE at net.md_5.bungee.Bootstrap.main(Bootstrap.java:15)
     
  2. It would be nice to format the log correctly so it's more readable (just paste it in a code tag?), especially if you're asking for people to give up their time to support you.

    Your issue is invalid YAML syntax in your Bungee config.yml.
     
  3. So how do I fix the YML syntax HELP =(
     
  4. Post your config.yml file.
     
  5. I just tried using it right out of the box so I didnt mess with the config yet =(
     
  6. Could u upload your code at Hastebin.com pleasE?
     
  7. So how do I fix??? i think i found it but not sure.
     
  8. i think i found it u done adress: localhost: IP
    i think its wrong
     
    • Agree Agree x 1
  9. I know but how do I fix it any specific way to??
     
  10. Help???:(:(:( I dunno how to fix it!!
     
  11. Gaxan

    Supporter

    #13 Gaxan, May 1, 2017
    Last edited: May 1, 2017
  12. I hope u fixed it! I think u should get the old config again from bungeecord and just edit the 127.0.0.1 to your IP