Solved I can't do commands that start with a single /

Discussion in 'Spigot Help' started by Tacoz, Aug 15, 2019.

  1. These are my plugins,
    AdminFun.jar
    AntiCheatPlus.jar
    Clearlag.jar
    console.jar
    DisguiseCraft.jar
    Essentials
    config.yml
    upgrades-done.yml
    warps
    worth.yml
    Essentials.jar
    EssentialsChat.jar
    GriefPrevention.jar
    LoopCommands.jar
    NNSwearFilter+V1.0.6.jar
    orebfuscator-4.4.3.jar
    PluginMetrics
    config.yml
    PracticePVP.jar
    ServerRestorer.jar
    Simple-Prefix.jar
    TrollBoss_v6.1.6.jar
    UltimateHeadFinder.jar
    Vault
    Vault.jar
    WorldEdit
    worldedit-bukkit-6.1.jar
    worldguard-bukkit-7.0.0.jar
     

    Attached Files:

  2. Strahan

    Benefactor

    Is the problem only in console or does it persist in the game? I assume console as your screenshot shows someone executing a / command. No command at all works? If you do gamemode s TacozPvP in console does it change your gamemode?
     
  3. For use of commands, in-game, you need a permmisions manager plugin eg LuckPerms
     
  4. I can't do /gamemode s ingame or in console :|
     
  5. Strahan

    Benefactor

    The log shown you having ran it in game, odd. In console, you don't use the slash.
     
  6. I don't use the slash in console though...
     
  7. I can do commands like banlist in console but can't do commands like /gamemode s @a or help
     
  8. you got world guard?
     
  9. Yes - is that what is causing the commands breaking?
     
  10. I removed it and it seems like nothing is chaning. ;-;
     
  11. Strahan

    Benefactor

    Remove them all, then see if it still doesn't work. If it does work, then reintroduce them in groups of like 3 or something until it breaks again then you can narrow it down from there.
     
    • Winner Winner x 1
  12. Once again, there is no evidence in the original post of a 'permissions' manager!

    Many plugins will deny 'op' status for their functions.
     
  13. Thanks I removed all of them and them added them back and it seemed like essentitals was the problem ;-;