Internal Server Error

Discussion in 'Spigot Help' started by AngelOfHype, Jul 31, 2018.

  1. okay so I just updated my version to 1.13 on my pc and server but when i try and join this i get this message
    31.07 01:55:57 [Disconnect] User [email protected][id=2314c670-a247-4b2e-8476-dec7e81a352f,name=DjAngel1303,properties={textures=[[email protected]]},legacy=false] (/79.68.20.12:56633) has disconnected, reason: Internal server error
    i do have a server log if needs be
    bear in mind there loads of logs for it but u get the idea how can i fix this
     
  2. Code (Text):
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] CONSOLE issued server command: /mem
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] Uptime: 12 hours 21 minutes 16 seconds
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] Current TPS = 19.99
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] Maximum memory: 6,054 MB.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] Allocated memory: 6,054 MB.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] Free memory: 4,897 MB.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "world": 256 chunks, 104 entities, 112 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] Nether "world_nether": 0 chunks, 0 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] The End "world_the_end": 0 chunks, 0 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "world_herobrine_graveyard": 256 chunks, 0 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "hub": 256 chunks, 41 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "bedwars_spawn": 256 chunks, 0 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "skywars_spawn": 256 chunks, 19 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "herobrine": 256 chunks, 126 entities, 0 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:07 CEST INFO] World "bedwars": 289 chunks, 27 entities, 1 tiles.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:13 CEST INFO] CONSOLE issued server command: /list
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:13 CEST INFO] There are 0 out of maximum 2,147,483,647 players online.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:51 CEST INFO] CONSOLE issued server command: /list
    [Tue, 31. Jul 2018 14:16:51 CEST INFO] There are 0 out of maximum 2,147,483,647 players online.
    [Tue, 31. Jul 2018 14:17:05 CEST INFO] Kingdoms v14.2.11 Loaded info for DjAngel1303
    [Tue, 31. Jul 2018 14:17:05 CEST INFO] UUID of player DjAngel1303 is 2314c670-a247-4b2e-8476-dec7e81a352f
    [Tue, 31. Jul 2018 14:17:05 CEST WARN] Failed to handle packet for /79.68.20.12:57731
    [Tue, 31. Jul 2018 14:17:05 CEST INFO] [email protected][id=2314c670-a247-4b2e-8476-dec7e81a352f,name=DjAngel1303,properties={textures=[[email protected]]},legacy=false] (/79.68.20.12:57731) lost connection: Internal server error
     
  3. in your server.properties, is
    online-mode: set to true or false?
    also,... where did you get your spigot 1.13 jar from?
     
  4. aquatis host they released it as a server jar
     
  5. and yes it enabled
     
  6. Please use build tools to get ANY spigot jar's. Downloading them from other sites can lead to malware and issues. Follow this LINK on how to get build tools and use it.

    Try with an official build and see how it goes. If that does not work, can we have a list of plugins?

    NOTE: If you are updating to 1.13, make sure all plugins are updated to support 1.13.
     
  7. aquatis.host has the link direct from spigotmc and i know the jar it self works and all the plugins we have are supported in 1.13
     
  8. I also have this problem in 1.3