Joining Message

Discussion in 'BungeeCord Help' started by DJJujuVI, May 22, 2016.

  1. Hello Spigot Community!

    Hello guys, so I am having a problem when my Bungeecord server. When I try to join my lobby server it says, If you use to use Port Forwarding, please enable it in your Bungeecord config as well. I have it enabled there but I am just very confused, please help me! Thanks! My Bungee config: http://pastebin.com/qW8Q0U4h
     
  2. What's your spigot.yml
     
  3. Code (Text):
    # This is the main configuration file for Spigot.
    # As you can see, there's tons to configure. Some options may impact gameplay, so use
    # with caution, and make sure you know what each option does before configuring.
    # For a reference for any variable inside this file, check out the Spigot wiki at
    # http://www.spigotmc.org/wiki/spigot-configuration/
    #
    # If you need help with the configuration or have any questions related to Spigot,
    # join us at the IRC or drop by our forums and leave a post.
    #
    # IRC: #spigot @ irc.spi.gt ( http://www.spigotmc.org/pages/irc/ )
    # Forums: http://www.spigotmc.org/

    config-version: 8
    settings:
      debug: false
      save-user-cache-on-stop-only: false
      bungeecord: true
      late-bind: false
      sample-count: 12
      player-shuffle: 0
      filter-creative-items: true
      user-cache-size: 1000
      int-cache-limit: 1024
      moved-wrongly-threshold: 0.0625
      moved-too-quickly-threshold: 100.0
      timeout-time: 60
      restart-on-crash: true
      restart-script: ./start.sh
      netty-threads: 4
      attribute:
        maxHealth:
          max: 2048.0
        movementSpeed:
          max: 2048.0
        attackDamage:
          max: 2048.0
      global-api-cache: false
    messages:
      whitelist: You are not whitelisted on this server!
      unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help.
      server-full: The server is full!
      outdated-client: Outdated client! Please use {0}
      outdated-server: Outdated server! I'm still on {0}
      restart: Server is restarting
    commands:
      tab-complete: 0
      spam-exclusions:
      - /skill
      silent-commandblock-console: false
      replace-commands:
      - setblock
      - summon
      - testforblock
      - tellraw
      log: true
    stats:
      disable-saving: false
      forced-stats: {}
    world-settings:
      default:
        verbose: true
        mob-spawn-range: 4
        anti-xray:
          enabled: true
          engine-mode: 1
          hide-blocks:
          - 14
          - 15
          - 16
          - 21
          - 48
          - 49
          - 54
          - 56
          - 73
          - 74
          - 82
          - 129
          - 130
          replace-blocks:
          - 1
          - 5
        nerf-spawner-mobs: false
        growth:
          cactus-modifier: 100
          cane-modifier: 100
          melon-modifier: 100
          mushroom-modifier: 100
          pumpkin-modifier: 100
          sapling-modifier: 100
          wheat-modifier: 100
          netherwart-modifier: 100
        entity-activation-range:
          animals: 32
          monsters: 32
          misc: 16
        entity-tracking-range:
          players: 48
          animals: 48
          monsters: 48
          misc: 32
          other: 64
        ticks-per:
          hopper-transfer: 8
          hopper-check: 8
        hopper-amount: 1
        random-light-updates: false
        save-structure-info: true
        max-bulk-chunks: 5
        max-entity-collisions: 8
        dragon-death-sound-radius: 0
        seed-village: 10387312
        seed-feature: 14357617
        hunger:
          walk-exhaustion: 0.2
          sprint-exhaustion: 0.8
          combat-exhaustion: 0.3
          regen-exhaustion: 3.0
        max-tnt-per-tick: 100
        max-tick-time:
          tile: 50
          entity: 50
        item-despawn-rate: 6000
        merge-radius:
          item: 2.5
          exp: 3.0
        arrow-despawn-rate: 1200
        enable-zombie-pigmen-portal-spawns: true
        wither-spawn-sound-radius: 0
        view-distance: 6
        hanging-tick-frequency: 100
        zombie-aggressive-towards-villager: true
        chunks-per-tick: 650
        clear-tick-list: false
        hopper-alt-ticking: false
    Thats my spigot.yml
     
  4. Did you change the port in server.properties?
     
  5. Nope, Ill get you my server.properties
     
  6. Code (Text):
    #Minecraft server properties
    #Sun May 22 04:58:02 MST 2016
    spawn-protection=16
    server-name=Bladecraft
    generator-settings=
    force-gamemode=false
    allow-nether=true
    gamemode=0
    broadcast-console-to-ops=true
    enable-query=false
    player-idle-timeout=0
    difficulty=0
    spawn-monsters=true
    op-permission-level=4
    resource-pack-hash=
    announce-player-achievements=true
    pvp=true
    snooper-enabled=true
    level-type=DEFAULT
    hardcore=false
    enable-command-block=true
    max-players=20
    network-compression-threshold=-1
    max-world-size=29999984
    server-port=65185
    debug=false
    texture-pack=
    server-ip=184.164.140.202
    spawn-npcs=true
    allow-flight=false
    level-name=counterstrike
    view-distance=6
    hellworld=true
    resource-pack=
    spawn-animals=true
    white-list=true
    generate-structures=true
    online-mode=false
    max-build-height=256
    level-seed=
    use-native-transport=true
    enable-rcon=false
    motd=\u00C2\u00A78\u00C2\u00A7lBlade\u00C2\u00A7f\u00C2\u00A7lcraft \u00C2\u00A7f\u00C2\u00A7m\u00C2\u00A7l--\u00C2\u00A78\u00C2\u00A7m\u00C2\u00A7l]-\u00C2\u00A77 \u00C2\u00A7lGames \u00C2\u00A78\u00C2\u00A7m\u00C2\u00A7l-[\u00C2\u00A7f\u00C2\u00A7m\u00C2\u00A7l--\u00C2\u00A78\u00C2\u00A7l  tfarc\u00C2\u00A7f\u00C2\u00A7ledalB \n\u00C2\u00A71\u00C2\u00A7lWHATS NEW?  \u00C2\u00A76\u00C2\u00A7lMAINTENANCE
     
     
  7. Sorry I can't help you with this anymore.

    Once a player joining my server had this problem, but everyone else was fine. Never able to fix it.
     
  8. Ok, thanks for trying though. o_O
     
  9. Can anyone else help me?
     
  10. Did you restart your BungeeCord server after you changed the configuration? Also, are you very sure the BungeeCord server you are connecting with is the one you are configuring? It should just work the way you do it.

    EDIT
    In your Bungee config, host: 184.95.36.178:30076 what IP is that?
     
    • Like Like x 1
  11. I will do the restart, forfait about that. Also that is antithétique server running from a dif computer.
     
  12. Whats your Proxy spigot.yml
     
  13. It has been fixed. Thank you!
     
  14. There is no spigot.yml in bungee last time I checked.
    upload_2016-5-23_17-4-1.png
    Nope no spigot.yml
     
  15. Its not in Bungee, its in your servers your connecting.
     
  16. @JujuMot