1. Guest, as per the stickied thread, this forum has not been in use since 2014. All bugs and feature requests should be posted to JIRA.

Rejected Low TPS

Discussion in 'Bugs & Feature Requests' started by jeff142, Feb 19, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jeff142

    Benefactor

    All my servers runing the build #485 as recomended by md_5

    Plugins set ups on a few

    http://s12.postimage.org/bo40wgcjh/factions.jpg
    http://s12.postimage.org/4maonzybh/green.png
    http://s12.postimage.org/ttlko91fh/red.jpg

    Factions 20~ normal FPS 12-14.
    Green 100+ Normal FPS 5-12
    Red 0-3 Normal fps 15-18

    This all also happens on my creative server, and a few a few others I host.

    The painful part of this all is the lag is random. It might be fine for a hour then down in the dumps.

    Going back, and not touching anything to build 440 fix's all TPS problems and all servers run fine.

    A few servers are physicality on different nodes.

    I have tried updating all plugins. removing some, but it seams nothing can get the TPS back to what old builds had.

    Also welcome to any ideas to fix this.
     
  2. md_5

    Administrator Developer

    • Agree Agree x 1
    • Disagree Disagree x 1
  3. md_5

    Administrator Developer

    Players behaviour in game can dramatically influence performance. You can never expect conditions to always be the same, and thus the lag level to be constant.
     
    • Agree Agree x 1
Thread Status:
Not open for further replies.