My bungeecord Lobby server keeps crashing on boot

Discussion in 'BungeeCord Help' started by Hedrixz, Mar 23, 2020 at 8:11 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. I'm a pretty big noob when it comes to bungee let alone setting it up. I have set up my other 3 servers and they boot completely fine, but on the main lobby server it just won't start. I'm lost and don't know what to do or how to fix it. Here's the console output: https://hastebin.com/ofodohafur.sql

    Thank you for reading.
     
  2. This shouldn't crash it, but LuckPerms - Bungee goes on the bungeecord server, not the Spigot servers. Regular LuckPerms goes on the Spigot servers.
     
  3. Oh, alright. I decided to just completely remove LuckPerms instead as I don't need it RIGHT NOW. Anyways the server is
     
  4. Here are logs: https://hastebin.com/cofotanije.py
     
  5. Datatags

    Datatags Previously AlanZ

    That kind of error occurs if you upgrade your world with a newer version, like 1.15.2 then try to load it with an old version like 1.12.2. Did you attempt to downgrade at some point?
     
  6. Ah, yes. I accidentally select spigot 1.15.2 and then just swapped to spigot 1.12.2 and didn't think anything of it.
     
  7. Datatags

    Datatags Previously AlanZ

    In that case you have a couple of options. Delete the world and start over (not ideal if you have anything built), go back to 1.15.2 and use ViaVersion, (may not be an option for you) or load it on 1.15.2 again, export the important things to schematics using WorldEdit and see if you can re-import them on a fresh 1.12.2 world. (is a lot of work)
     
  8. I don't have anything built. Only a world I downloaded from my last server. I'm just transferring from 1 server to bungee and re-using all it's maps.
     
  9. If the maps are from 1.15 and you want to use them on 1.12 you'll need to use schematics and import important structures back into the map.
     
Thread Status:
Not open for further replies.