People joining and immediately leaving every 10 seconds

Discussion in 'Spigot Help' started by _lachmclach, Aug 8, 2021.

  1. Backend Logs:
    Code (Text):
    [14:21:21 WARN]: [ViaVersion] Ignoring plugin channel in outgoing REGISTER: WECUI
    [14:21:21 INFO]: CoolerGerms[/x:53703] logged in with entity id 288 at ([world_waiting]0.5, 100.0, 0.5)
    [14:21:21 INFO]: CoolerGerms lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: An established connection was aborted by the software in your host machine
    [14:21:21 INFO]: CoolerGerms has left the game. (0/80)
    [14:21:30 INFO]: UUID of player CoolerGerms is 0eaf61de-46a3-4cd6-bde1-4079d80f0e45
    [14:21:31 INFO]: Not enough players to begin! (1/80)

    [14:21:31 WARN]: [ViaVersion] Ignoring plugin channel in outgoing REGISTER: WECUI
    [14:21:31 INFO]: CoolerGerms[/x:53705] logged in with entity id 295 at ([world_waiting]0.5, 100.0, 0.5)
    [14:21:31 INFO]: CoolerGerms lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: An established connection was aborted by the software in your host machine
    [14:21:31 INFO]: CoolerGerms has left the game. (0/80)
    Proxy Logs:
    Code (Text):
    14:25:31 [INFO] [CoolerGerms] <-> ServerConnector [capturetheclay1] has connected
    14:25:31 [WARNING] No client connected for pending server!
    14:25:31 [INFO] [CoolerGerms] <-> ServerConnector [capturetheclay1] has disconnected
    14:25:41 [INFO] [CoolerGerms] <-> ServerConnector [capturetheclay1] has connected
    14:25:41 [WARNING] No client connected for pending server!
    14:25:41 [INFO] [CoolerGerms] <-> ServerConnector [capturetheclay1] has disconnected
    14:25:43 [WARNING] [/x:59290] <-> InitialHandler - read timed out
    14:25:51 [INFO] [CoolerGerms] <-> ServerConnector [capturetheclay1] has connected
    14:25:51 [WARNING] No client connected for pending server!
    14:25:51 [INFO] [CoolerGerms] <-> ServerConnector [capturetheclay1] has disconnected
    Could someone help me?
    I have been experiencing this problem for weeks now, and I don't seem to know what is happening. They are bypassing the proxy, and I know for a fact it isn't the actual person doing it. Mainly because they are in another game mode at the same time as these bots joining and leaving.

    Any time I restart my proxy, they seem to stop for about 1 day, but come back as a different account(s) after.

    I am unsure as to the cause of this.

    And it is only this server that this is happening on.
    Here is a plugin list for both the server and the proxy.

    Server:
    upload_2021-8-8_14-24-35.png
    CaptureTheClayV2 is custom-coded by myself.

    Proxy:
    upload_2021-8-8_14-25-4.png
    SendPlayerToServer, MaxicraftFriendsParties and GlobalMessage are all custom-coded by myself.
     
  2. Do you use bungeecord as proxy?
     
  3. Yes
     
  4. Should I switch to Waterfall?