Solved Permissions

Discussion in 'BungeeCord Help' started by BabyDoekoes, Apr 23, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The permissions in the config.yml dont work good, whats going on./?
     
    #1 BabyDoekoes, Apr 23, 2017
    Last edited: Apr 24, 2017
  2. Did you type it correctly?
     
  3. Post a copy of your config.yml, or use a permission handling plugin for Bungee: PermissionCord, BungeePerms, etc.
     
  4. Yes
    Here is my code:
    Code (Text):
    ip_forward: true
    network_compression_threshold: 256
    stats: 6dff427d-6de0-4b11-bc12-fd98c5e07692
    groups:
      QuintenIris:  (He cant use the commands)
      - speler
    servers:
      hub:
        address: 193.70.32.37:40939
        restricted: false
        motd: '                        &7&o(&6Holo&eCraft&7&o) &8[&61.8-1.11&8]                                                 &2GTA,
          Arcade!   &c&l25% &cKorting!'
      arcade:
        address: 37.187.158.175:41282
        restricted: true
        motd: Welcome to our MiniGames Server
      gta:
        address: 149.202.69.111:41401
        restricted: true
        motd: Welcome to our MiniGames Server
    timeout: 30000
    player_limit: -1
    listeners:
    - max_players: 1
      host: 149.202.90.9:41268
      bind_local_address: true
      ping_passthrough: false
      tab_list: GLOBAL_PING
      forced_hosts:
        pvp.md-5.net: pvp
      tab_size: 60
      force_default_server: true
      motd: (HoloCraft) [1.8-1.11] n/ GTA, Arcade!   25% Korting!
      query_enabled: false
      query_port: 25577
      priorities:
      - hub
      - hub
    permissions:
      speler:
      - bungeecord.server.arcade
      - bungeecord.server.gta
      default:
      - bungeecord.command.server
      - bungeecord.command.list
      admin:
      - bungeecord.command.alert
      - bungeecord.command.end
      - bungeecord.command.ip
      - bungeecord.command.reload
    online_mode: true
    log_commands: false
    disabled_commands:
    - disabledcommandhere
    connection_throttle: 4000
     
    No, i dont use that.
    And i have try to install but its again broken...
     
  5. Isn't it suppose to be bungeecord.command.server.(name)? I may be wrong, but try that.
     
  6. I have just tryed to use the default config, dont work.
     
  7. I had this permission set on my previous bungeecord networks and it works with this node:

    - bungeecord.server.blue

    You need to replace blue with whatever server name you defined correctly. After that, you must reload bungeecord in order for the node to be in effect.
     
    • Winner Winner x 1
  8. Thanks :)
     
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.