Solved PEX Not Working

Discussion in 'Spigot Plugin Help' started by KontraK, May 23, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. My PermissionsEx was working completely fine then I added a bunch of permissions to each rank. Afterwards when I loaded my server, the prefix's weren't there, and nothing would happen when I typed "/pex help" in-game and "pex help" in the console. I spent way too long adding permissions so a fix to this without starting over or adding permissions one-by-one would be great.
     

    Attached Files:

  2. Will look at when i get home
     
  3. Honestly not sure if this will help, but for your admin permissions you have an extra dash before your permission node. Try getting rid of those.
    Admin:
    inheritance:
    - Mod
    permissions:
    - -modifyworld.mobtarget.*
    - modifyworld.*
    - permissions.*
    - essentials.*
    - worldedit.*
    - tim.*
    - *
    - uvote.*
    - uvote.save
    - plots.*
    - worldguard.*
    - bukkit.command.op.give
    - permissions.user.promote.default
    - permissions.user.demote.default
    - essentials.sethome.multiple.unlimited
    - -plots.plot.4
    - plots.plot.unlimited
     
  4. that's to remove a permission. Will try it tho
     
  5. ........Use GroupManager >:eek:
     
  6. My bad. I'm quite new to the whole server configuring stuff :p
    Sorry!
     
  7. Nevermind it was the...
    Code (Text):
    - *
    Problem was in the server log. Sorry for troubling you all
     
Thread Status:
Not open for further replies.