Solved Plugin Suite Not Working.

Discussion in 'Spigot Plugin Development' started by JordanDev, Jun 7, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hello,
    I just finished my server suite, I have no errors in the classes but when i export it doesnt work
    my plugin is red in /plugins, I have a plugin.yml.

    ScreenShot: ClickMeh

    If You Want To See The Code To Help Post In The Comments

    If you have a quick fix post it in the comments thanks :D
     
  2. Also i am running the same version as my server.
     
  3. Is the plugin.yml setup correctly? No extra spaces, tabs etc..
     
  4. show us first your plugin.yml and what is the name of your Main Class
     
  5. Should be
    I'll put it on paste bin
     
    #5 JordanDev, Jun 7, 2016
    Last edited: Jan 8, 2019
  6. the name of my main class is Main
     
  7. omg....

    EDIT: Remove the spaces between the

    Code (Text):
    WRONG!!!!
    cmd:

          description:

    RIGHT!!
    cmd:
         description:
    EDIT2: Sorry for the spoon feeding xD
     
    • Agree Agree x 1
  8. every command must be in the same line with 4 spaces and description/permissions 5 spaces
     
  9. it should be like this:
    Code (Text):
    commands:
        thirst:
         description: See your current thirst persent.
        reload:
         description: Reload the config to save the changes.
     
    • Like Like x 1
  10. kk 2 seconds gonna try it
     
  11. and show us again the plugin.yml
     
  12. Didnt work im going to try something gimme a couple mins plz
     
  13. I'm not very good with yml stuff on spigots code option for posting..

    Jordan follow Nosma_Stew he can give a better example xD
     
    • Funny Funny x 1
  14. That one didnt work, Im going to try to add 1 more space on desc
     
  15. why you have this "permissions:" and it's also in wrong line too
     
  16. Im just gonna get rid of the permissions and see how that works xD
     
    • Agree Agree x 1
Thread Status:
Not open for further replies.