Portals don't work !!! {HELP!!!!}

Discussion in 'Spigot Help' started by Lightning747, Jul 13, 2015.

  1. When I jumped into a ender/nether portal, it doesn't teleporting me to other world. I don't know why I can't teleport :/ I disabled all plugins using PlugMan plugin but problem still exist... Anyone know how to fix it? I don't know why :(
     
  2. Hello!

    The best way to confirm its not a plugin is by renaming the plugins folder to old_plugins and starting the server.

    Also make sure that you have "allow-nether" set to true in the server.properties.
     
  3. When I changed plugins folder and I didn't have even 1 plugin problem gone. But when I disabled all plugins with PlugMan problem existed. Maybe you need where can be a problem? I have these plugins:
    Announcer
    AntiDisconnect
    ArchonCrates
    AuthMe
    AutoSell
    Block
    ChestShop
    ClearLag
    ColoredSigns
    CombatLog
    Corereport
    Essentials
    EssentialsAntiBuild
    EssentialsChat
    EssentialsProtect
    EssentialsSpawn
    EzRankLite
    floAuction
    HideStream
    HolographicDisplays
    KitsPreview
    MineResetLite
    Multiverse-Core
    MyCommand
    NoCheatPlus
    NoSwear
    PermissionsEx
    Playtime
    PlotMe-Core
    PlotMe-DefaultGenerator
    PlugMan
    SignEdit
    Vault
    WorldBorder
    WorldEdit
    WorldGuard
     
  4. If the area is protected by worldguard it could maybe a entry/exit flag issue. Try typing /rg flag <region_ID> entry allow and then type /rg flag <region_ID> exit allow in the chat console and see if that helps.
     
  5. It's not working too but I found other also portal using commandblocks