ReadTimeoutException: null on Bungee Default server

Discussion in 'Server & Community Management' started by peraldon, Jun 21, 2013.

  1. Hello there,

    Don't know if anyone else is getting this on their Bungeecord Lobby, but here we are, any thoughts on what would be causing the exception? (We had the same setup with everything but not as a default server, and there was no issues then):

    Jars

    BungeeCord Build 540
    Spigot Build 937 / Craftbukkit Build 2788

    Bukkit.yml - Spigot/Craftbukkit config
    http://pastebin.com/cy3xdZN2

    BungeeCord config.yml
    http://pastebin.com/ViMWuHL8
     
    #1 peraldon, Jun 21, 2013
    Last edited: Jun 22, 2013
  2. Your formatting is wrong, that's why.
     
  3. Could you point out where? Thanks

    EDIT: The crash happens every 10 or so minutes.
     
  4. Put the info into pastebins. We really need some help here. Any ideas as to this crash? md_5 , if you have any idea that'd be great; a lot of networks seem to be suffering from this problem?
     
    #4 peraldon, Jun 22, 2013
    Last edited: Jun 22, 2013
  5. joehot200

    Supporter

    Just because md_5 made spigot dosent mean he needs a million tags.
    Poor md_5 :(
     
  6. joehot200

    Supporter

    Oh and your MOTD is formatted wrong ;P.

    1. motd: '&bArkipelego Network &f| &4Beta @6www.arkipelego.net'
    2. "188.*.*.64:25572". Umm...
    3. "127.0.0.1: lobby". Just.. not needed.
     
    • Agree Agree x 1
  7. We know, don't worry. :p It just appears to be a bug in either BungeeCord of Netty. Which is why we tagged him. Thanks for the help. :)
     
  8. Still not sorted! D:
     
  9. Did you fix your formatting errors yet?
     
  10. We have fixed everything mentioned so far, yes.
     
    #10 peraldon, Jun 22, 2013
    Last edited: Jan 28, 2015
  11. I'm assuming he didn't want to share his IPs.
     
    • Informative Informative x 1