[Solved] Can't join bungeecord server...

Discussion in 'BungeeCord Discussion' started by xCoderTV, May 17, 2014.

  1. So when i try to join my bungee server it just says this(putty image xd): http://gyazo.com/0b720670a0f433f2669b06d8d8dac7c7
    How can i fix this? I had this before but i dont remember how i did.

    EDIT: I did forgot to say that i have -1 connection throttle :)

    Thank you,
    xCoderTV
     
    #1 xCoderTV, May 17, 2014
    Last edited: May 17, 2014
    • Like Like x 1
  2. Dead-i

    Wiki Team

    Hi, what actual error message are you disconnecting with? Anything showing in your Bukkit logs?
     
    • Like Like x 1
    • Like Like x 2
  3. Dead-i

    Wiki Team

    Okay, so what actually shows in Minecraft when you join? :)
     
    • Like Like x 1
    • Like Like x 1
  4. Your bungeecord server is off?
     
    • Like Like x 1
  5. No, my lobby is up and running.

    Thank you,
    xCoderTV
     
    • Like Like x 1
  6. Not your lobby, the bungeecord server.
     
    • Like Like x 1
  7. Yes it's up...

    Thank you,
    xCoderTV
     
    • Like Like x 1
  8. Image?
     
    • Like Like x 1
  9. Also, make sure your playable servers are in offline mode.
     
    • Like Like x 1
    • Like Like x 1
  10. Bungeecord config? Pastebin please.
     
    • Like Like x 1
    • Like Like x 1
  11. Where is the problem in my bungeecord config?

    Thank you,
    xCoderTV
     
    • Like Like x 1
  12. Try changing the host to 0.0.0.0
     
    • Like Like x 1
  13. No, same problem. I had this problem on my other servers before, i dont remember how i did fix it.
    EDIT: I think i should add bungeecord true in my spigot config, going to try that.

    Thank you,
    xCoderTV
     
    • Like Like x 1
    • Like Like x 1
  14. Changed status to [Solved].
    Solved: Had problems with Spigot.

    Thank you,
    xCoderTV
     
    • Like Like x 1