[SOLVED] Error Log! HELP PLEASE!

Discussion in 'Spigot Plugin Development' started by haggishunter2001, Jul 8, 2015.

  1. When my Plugin starts, comes this error:

    Code (Text):
    [10:44:51] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling FunMessages v2.2 (Is it up to date?)
    java.lang.NullPointerException
        at de.GameCubeMC.www.Events.<init>(Events.java:36) ~[?:?]
        at de.GameCubeMC.www.Main.onEnable(Main.java:15) ~[?:?]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:321) ~[spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:340) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:405) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:356) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:316) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.s(MinecraftServer.java:418) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.k(MinecraftServer.java:382) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:337) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:256) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:528) [spigot.jar:git-Spigot-f928e7a-e91aed8]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.7.0_79]
    PLS HELP
     
  2. zzzzzzz ... at your main class line 15 at the sidebar check it out
    or kindly paste your Main class code
     
  3. You have a null value on line 36 of events, which occurs during initialisation. Unless we see code for the Events class I can't help much. You may also be passing down a null value from your onEnable, line 15

    Also nice to see you ignoring package naming convention.