1. Guest, as per the stickied thread, this forum has not been in use since 2014. All bugs and feature requests should be posted to JIRA.

Vanilla Bug Spam of invalid Statistic

Discussion in 'Bugs & Feature Requests' started by externo6, Nov 28, 2014.

  1. externo6

    Supporter

    • Agree Agree x 1


  2. YES THIA HAPPENS TO ME TOO PLZ FIX!!!!
     
    • Agree Agree x 1
  3. Thinkofdeath

    Thinkofdeath Retired Developer
    Retired

    Pretty sure this is a vanilla issue, I don't remember adding that message (or seeing it in CB for that matter)
     
    • Informative Informative x 1
  4. I get spammed with similar messages in my server. Also:
    [​IMG]
    This building is supposed to be made of gold, not air. I'm not sure if the two are related in any way, just thought I'd post.
     
  5. Dmck2b

    Services Staff

    They may have had abnormal damage values - in the 1.8 updates, mojang converted them to air as they don't have a valid blockstate to be transferred to.
     
  6. geNAZt

    Supporter

    That should have been fixed with the build 3 hours ago.
     
  7. My animals do move very slow. I did an anylsis and seems i just have 8 TPS left. But still playable.
    I did a timing anylsis http://timings.aikar.co/?url=9314269
    Seems like there is something going on at the iconomy plugin.
    Would change iConomy against FeEconomy if "jobs" wouldn't stop working
     
  8. externo6

    Supporter

    I'm not sure what this has to do with my report? :p
    Vault deals with the economy for Jobs, it does not hook into the economy plugin directly. Changing wont / should not have any affect. Expect poor performance with iConomy.
     
  9. lol sorry guy... wrong thread ;)

    By the way... so you think it's vault. well it depends more about who hooks first into who or?

    I just noticed that all my economy stuff is high loaded...
     
  10. Yep, you're right. Fixed.
     
  11. I'm also getting that when players login now:
    [10:46:30 WARN]: Invalid statistic in ./temple/stats/3afe23f7-40d0-40c3-bd53-de5e3b56aa0a.json: Don't know what stat.useItem.139 is
     
  12. This is exactly what is happening to me too!
     
  13. Still there on build 13
     
  14. Just went into the stats folder within the main world and deleted all the old stats. That fixed it for me.