The server has stopped responding!

Discussion in 'BungeeCord Help' started by Mnky281, May 6, 2017.

  1. Whenever I try to start my server it works fine at first. However, in a few minutes it stops it self with this error:
    https://pastebin.com/HZ8cFN9v
    What can I do to fix this?
    It is not the Image-On-Map plugin, I removed it and it still doesn't work.
    EDIT: The server even breaks without any plugins.
    EDIT 2: After trying again with a new world, I found out it has to do with the world, not the plugins.
     
    #1 Mnky281, May 6, 2017
    Last edited: May 25, 2017
  2. Gaxan

    Supporter

    Post your console log also. It helps to see both.
     
  3. I believe that this is the console log, but only the parts with errors. What other log is there?
     
  4. joshwenke

    Wiki Team

    Post your plugins, their versions, your Spigot version, and full console log from when you started up the server.
     
  5. 1. ImageOnMap 3.0
    2. ProtocolLib 4.0.2
    3. WorldEdit 6.1.5
    4. iTag 1.1.0
    5-8. Plugins that I made, aren't public

    I assume by Spigot version you mean Minecraft version, which is 1.11.2.

    Full console log (different from first one):
    https://pastebin.com/eHFYCn4h

    I just realized that it doesn't crash until I join the server.

    I have another server connected with BungeeCord using the same plugins + another one I made that doesn't crash.
     
  6. Gaxan

    Supporter

    I think it has something to do with the area you log into. 323.5, 70.0, 662.5
    Load the files in mcedit and do a region repair and we can go from there.
     
  7. I did the region repair. I really want to know what the error means, though.
     
  8. Get rid of ImageToMap and use FramePicture. ImageToMap is breaking it.
     
  9. As I said in the first post, I tried it without ImageOnMap and it still broke.
    In fact, I removed all of the plugins and it broke again.
    Is it possible that it is being caused by too many entities? I have a lot of item frames in the world.
     
    #12 Mnky281, May 24, 2017
    Last edited: May 25, 2017
  10. Bump + it's the world. The server stops breaking with the new world, but I would like to know what is causing it.
     
  11. ImageOnMap probably broke the map. Removing the plugin didn't fix it because the map errors stayed there; removing the plugin didn't change the world data.
     
    • Like Like x 1
  12. Then how would I fix it? Would I delete all the map files?
    EDIT: There were 898 map files. That explains a lot.
     
    #15 Mnky281, May 26, 2017
    Last edited: May 26, 2017
  13. In my opinion the best solution would be to use MCEdit to copy all the important chunks in the worlds and move them to new worlds. That should allow the corrupted world files to be removed without deleting your stuff.