Weird crash each time i try to run server..

Discussion in 'Spigot Help' started by RasmonT, Feb 15, 2020.

  1. Hello,

    Each time i restart my lobby server it crash for weird reason that never happened in the past...
    First i though it's bungeecord problem but actually it's not.

    https://pastebin.com/7pfs5Eiq

    [16:41:10] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: The server has stopped responding!
    [16:41:10] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Please report this to http://www.spigotmc.org/
    [16:41:10] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Be sure to include ALL relevant console errors and Minecraft crash reports
    [16:41:10] [Spigot Watchdog Thread/ERROR]: Spigot version: git-Spigot-79a30d7-acbc348 (MC: 1.12.2)

    I really don't know what to do... i even restarted the VPS where my bungee and lobby server is running on and still did not helped... Players can't play because i'm unavailable to let it run correctly...

    Sometimes server turned on normally and i connect... but then if someone else connects the lobby server will crash. Anyone experienced something like this?

    Cause i'm stucked....
     
  2. Also while checking bungeecord... this is the problem


    17:49:05 [INFO] [ImTheC4] <-> InitialHandler has connected
    17:49:11 [SEVERE] Error authenticating ImTheC4 with minecraft.net
    io.netty.channel.ConnectTimeoutException: connection timed out: sessionserver.mojang.com/13.225.81.168:443
    at io.netty.channel.epoll.AbstractEpollChannel$AbstractEpollUnsafe$2.run(AbstractEpollChannel.java:575)
    at io.netty.util.concurrent.PromiseTask.runTask(PromiseTask.java:98)
    at io.netty.util.concurrent.ScheduledFutureTask.run(ScheduledFutureTask.java:170)
    at io.netty.util.concurrent.AbstractEventExecutor.safeExecute(AbstractEventExecutor.java:164)
    at io.netty.util.concurrent.SingleThreadEventExecutor.runAllTasks(SingleThreadEventExecutor.java:472)
    at io.netty.channel.epoll.EpollEventLoop.run(EpollEventLoop.java:384)
    at io.netty.util.concurrent.SingleThreadEventExecutor$4.run(SingleThreadEventExecutor.java:989)
    at io.netty.util.internal.ThreadExecutorMap$2.run(ThreadExecutorMap.java:74)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
    17:49:14 [INFO] [Singular_5] -> UpstreamBridge has disconnected
    17:49:17 [INFO] [/] <-> InitialHandler has connected
    17:49:23 [SEVERE] Error authenticating ImTheC4 with minecraft.net
    io.netty.channel.ConnectTimeoutException: connection timed out: sessionserver.mojang.com/13.225.81.168:443
    at io.netty.channel.epoll.AbstractEpollChannel$AbstractEpollUnsafe$2.run(AbstractEpollChannel.java:575)
    at io.netty.util.concurrent.PromiseTask.runTask(PromiseTask.java:98)
    at io.netty.util.concurrent.ScheduledFutureTask.run(ScheduledFutureTask.java:170)
    at io.netty.util.concurrent.AbstractEventExecutor.safeExecute(AbstractEventExecutor.java:164)
    at io.netty.util.concurrent.SingleThreadEventExecutor.runAllTasks(SingleThreadEventExecutor.java:472)
    at io.netty.channel.epoll.EpollEventLoop.run(EpollEventLoop.java:384)
    at io.netty.util.concurrent.SingleThreadEventExecutor$4.run(SingleThreadEventExecutor.java:989)
    at io.netty.util.internal.ThreadExecutorMap$2.run(ThreadExecutorMap.java:74)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)


    Another log when my player joined the server
    [17:56:03 INFO]: protocolsupport.protocol.utils.authlib.GameProfile(uuid: 2bfd8af3-bd59-32e4-a7c8-589ced12a7fb, name: Singular_5, properties: {}) (/) lost connection: Timed out

    Sometimes also the server is turning on very slow.... it took like 5 minutes it loads completely
     
  3. Did you try it without any plugin to check if it works right?
     
  4. With viaversion only it did not crashed... i will try slowly add more plugins.. but what is strange i was not adding plugins to the lobby server for longer time.
     
  5. No... now restarted again with only VIaVersion plugin and this is happening

    https://imgur.com/a/WvTivNx

    [​IMG]
     
  6. I meant no plugin at all. And this is an error from minecraft or your network configuration not being able to access minecraft's login servers
     
  7. Even without any plugin i was not able to connect... and this never happened before, what should i do now?
     
  8. I think it's my server has network issues... sending also bungeecord console logs... server now itself is not crashing, while joining server all you see is Joining the world and then just "Connection lost, disconnected..."

    https://pastebin.com/ExEF0vcz
     
  9. Table 'c85mp_web.permissions' doesn't exist
    You have some permission plugin on bungee that is causing problems.
     
  10. I had bungeepex plugin but i did not used it, so i removed it immidietly but unfortunately it did not fixed the main issue... There are no more logs like that before but i still can't connect :(


    21:45:46 [INFO] [ImTheC4,/] <-> InitialHandler has connected
    21:45:47 [INFO] [ImTheC4] <-> ServerConnector [lobby] has connected
    21:45:47 [INFO] [ImTheC4] <-> ServerConnector [lobby] has disconnected
    21:45:58 [INFO] [/] <-> InitialHandler has pinged
    21:46:01 [INFO] [/] <-> InitialHandler has pinged
    21:46:16 [WARNING] [ImTheC4] -> UpstreamBridge - read timed out
    21:46:16 [INFO] [ImTheC4] disconnected with: ReadTimeoutException : null
    21:46:16 [INFO] [ImTheC4] -> UpstreamBridge has disconnected

    22:05:41 [INFO] [ImTheC4] disconnected with: Exception Connecting:NativeIoException : readAddress(..) failed: Connection reset by peer
     
    #10 RasmonT, Feb 15, 2020
    Last edited: Feb 15, 2020