Solved Weird issue with classes?

Discussion in 'BungeeCord Plugin Development' started by avighnash, Jun 20, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hello! I am using Maven, and I have the bungeecord dependency:

    Code (Text):
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
             xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
             xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
        <modelVersion>4.0.0</modelVersion>

        <groupId>us.universalpvp</groupId>
        <artifactId>server</artifactId>
        <version>1.0-SNAPSHOT</version>

        <repositories>
            <repository>
                <id>bungeecord-repo</id>
                <url>https://oss.sonatype.org/content/repositories/snapshots</url>
            </repository>
        </repositories>

        <build>
            <plugins>
                <plugin>
                    <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
                    <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
                    <version>3.1</version>
                    <configuration>
                        <source>1.7</source>
                        <target>1.7</target>
                    </configuration>
                </plugin>
            </plugins>
        </build>

        <dependencies>
            <dependency>
                <groupId>net.md-5</groupId>
                <artifactId>bungeecord-api</artifactId>
                <version>1.9-SNAPSHOT</version>
                <type>jar</type>
                <scope>provided</scope>
            </dependency>
            <dependency>
                <groupId>net.md-5</groupId>
                <artifactId>bungeecord-api</artifactId>
                <version>1.9-SNAPSHOT</version>
                <type>javadoc</type>
                <scope>provided</scope>
            </dependency>
        </dependencies>
    </project>
    in my main class, I am able to use the bungeecord api. In another class, I am not able to use it! When I try chat color, there are no suggestions. Why is that?
     
  2. SOLVED: Somehow, the intellij glitched up.
     
Thread Status:
Not open for further replies.