Nederlands Wiki - Historical

Applied By bramhaag: Jul 12, 2015 at 8:48 PM

Nederlands Wiki
Welkom op de Spigot Wiki
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bijdragen aan de wiki.

Iedereen is welkom om te bewerken van de wiki. Alles wat wij vragen, is dat je nauwkeurige, nuttige en relevante bijdragen, zodat anderen die de wiki lezen kan niet misleid zijn en informatie duidelijk wordt verstrekt. Dit betekent dat elke vorm van trolling en verwante zal niet worden getolereerd. We moedigen ook gebruik correct Engels te verklaren van inhoud om uw beste vermogen terwijl het op een passende lengte.

Als u wilt bewerken een bestaande pagina, klikt u op de knop "Edit" (bewerken) is gevonden in de rechter bovenhoek van de genoemde pagina. Als u wilt een nieuwe pagina maakt, klikt u op "Create new page" (nieuwe pagina maken) onder de sub-nav van het tabblad Wiki. U wilt kunt eerst controleren de lijst van de pagina om ervoor te zorgen dat de dezelfde of soortgelijke pagina niet al eerder is gemaakt. Bovendien is het sterk aanbevolen om een voorbeeld van wijzigingen voordat u opslaat, om ervoor te zorgen dat u hebt bewijs-lees en eventuele fouten of opmaak fouten gecorrigeerd.

Als u merkt dat iets dat zeker misplaatst, zoals misbruik van inhoud lijkt, neem contact op met een lid van personeel of brajo, wie zal zitten kundig voor goed het probleem aanpakken.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Heb je nog meer hulp nodig?
Kom gewoon en doe mee aan de discussie op de forums
of op één van onze officiële IRC-kanalen (irc.spi.gt: #spigot, #wiki of #md_5)​