Over BungeeCord

Feb 10, 2016
Over BungeeCord
 • Over Bungeecord
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Lange tijd wilden Minecraft server eigenaars een gratis, gemakkelijke en betrouwbare manier om meerdere Minecraft servers met elkaar te kunnen verbinden. BungeeCord is hierop het antwoord. Of u nu een kleine server wilt samenstellen met meerdere spel-modi of de eigenaar bent van het ShotBow netwerk, BungeeCord is de ideale oplossing voor u. Met de hulp van BungeeCord bent u klaar voor het volledige potentieel van uw community.

  Wat is het?

  BungeeCord is handige software geschreven door het team van SpigotMC. Het fungeert als een proxy tussen de speler-client en de erop aangesloten Minecraft servers. Eindgebruikers van Bungee zie geen verschil met een normale Minecraft server.

  Hoe werkt het?


  Wanneer de speler verbinding met BungeeCord maakt, wordt de verbinding naadloos aangesloten met de Minecraft server. Vanaf daar kan de speler de ingebouwde opdrachten en/of plugins (zoals portalen) gebruiken om zelf naar verschillende servers te gaan. Dit systeem zorgt ervoor dat een enkele server kan uitgroeien tot een netwerk van naadloos geïntegreerde servers. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Functies

  Van scratch af aan geschreven met behulp van alle nieuwe ontwikkeltools, streeft dit project ernaar om efficiënt, betrouwbaar en rijk aan functies te zijn. Het overtreft soortgelijke systemen die eindgebruikers honderden dollars per maand kosten.

  BungeeCord wordt geleverd met de mogelijkheid om plugins te laden die tegen haar uitgebreide API zijn geschreven. Het BungeeCord-systeem kan niet alleen naadloos integreren met bestaande set-ups, maar kan ook onbeperkt worden uitgebreid met wat je maar wilt. Van globale ban integratie tot uw eigen M.M.O. multi-verse, BungeeCord kan het zeker aan.

  • BungeeCord kan de belasting van de spelers verspreiden over meerdere servers, om ten volle te profiteren van multi-core CPU's.
  • BungeeCord kan uw server activiteiten van elkaar scheiden (zoals creative, survival en mini-games)


 • Loading...
 • Loading...