Nederlands Wiki

Jul 12, 2015
Nederlands Wiki
 • Welkom op de Spigot Wiki
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Bijdragen aan de wiki.

  Iedereen is welkom mee te helpen aan de wiki. Alles wat wij vragen, is dat u nauwkeurige, nuttige en relevante bijdragen levert, zodat anderen die de wiki lezen niet worden misleid en dat de informatie duidelijk is. Dit betekent dat elke vorm van "trollen" en dergelijke niet zal worden getolereerd. Ook moedigen we het gebruik van correct Nederlands aan, zodat het voor anderen duidelijk te begrijpen is.

  Als u een bestaande pagina wilt bewerken, klikt u op de knop "Edit" (bewerken) welke gevonden kan worden in de rechter bovenhoek van de pagina die u wilt bewerken. Als u een nieuwe pagina wilt aanmaken, dan klikt u op "Create new page" (nieuwe pagina maken) onder de sub-navigatie van het Wiki tabblad. Gelieve eerst controleren of er niet al een dergelijke pagina in de paginalijst staat om zo dubbele paginas te voorkomen. Voordat ueen wijziging doorvoert, klik even op "preview" (voorbeeld), en lees het nog even door. Zo kunt u zien of het er goed uit komt te zien, en om spelfouten en dergelijke te voorkomen.

  Als u een ongepaste pagina tegen komt, zoals misbruik van inhoud, neem contact op met een lid van personeel of brajo, deze zal vervolgens de juiste stappen ondernemen.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Heeft u nog meer hulp nodig?
  Maak een post op de (daarvoor bedoelde) forums
  of op één van onze officiële IRC-kanalen (irc.spi.gt: #spigot, #wiki of #md_5)​
 • Loading...
 • Loading...