Nederlands Wiki

redirected from Spigot

Jul 17, 2019
Nederlands Wiki
 • Welkom op de Spigot Wiki
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Bijdragen aan de wiki.

  Iedereen is welkom mee te helpen aan de wiki. Alles wat wij vragen, is dat je een nauwkeurige, nuttige en relevante bijdrage levert, zodat anderen die de wiki lezen niet worden misleid en dat de informatie duidelijk is. Dit betekent dat elke vorm van "trollen" en dergelijke niet zal worden getolereerd. Ook moedigen we het gebruik van correct Nederlands aan, zodat het voor anderen duidelijk te begrijpen is.

  Als je een bestaande pagina wilt bewerken, klikt u op de knop "Edit" (bewerken), die in de rechter bovenhoek van de pagina die je wilt bewerken staat. Als je een nieuwe pagina wilt aanmaken, dan klikt je op "Create new page" (nieuwe pagina maken) onder de sub-navigatie van het Wiki tabblad. Gelieve eerst controleren of de pagina niet al bestaat, zodat er geen dubele pagina's ontstaan. Voordat je een wijziging doorvoert, klik even op "preview" (voorbeeld), en lees het nog even door. Zo kun je zien wat het resultaat wordt.

  Als je een ongepaste pagina tegen komt, zoals misbruik van inhoud, neem dan contact op met een lid van personeel of brajo. Vervolgens zullen de correcte stappen worden ondernomen.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Heb je nog meer hulp nodig?
  Maak een post op de (daarvoor bedoelde) forums
  of op één van onze officiële IRC-kanalen (irc.spi.gt: #spigot, #wiki of #md_5)​
 • Loading...
 • Loading...